17 °C Antwerpen, BE
maandag 2 oktober 2023
17 °C Antwerpen, BE
maandag 2 oktober 2023

Blijft Niels Destadsbader voor eeuwig kinderloos? 

Foto: VTM

Niels Destadsbader praatte in ‘Viva La Feta’ voor het eerst openhartig over zijn liefdesbreuk met Julie Bacquaert, zijn ex-vriendin met wie hij zeven jaar samen was. 

“Je zit op een leeftijd waarop leeftijdsgenoten uit je omgeving stilaan aan kinderen beginnen en een gezin opstarten. Zeker als ze iets ouder zijn dan ik zie ik mensen de stap zetten, maar er zijn er ook bij die jonger zijn, hoor. Bij mij is dat nog altijd niet duidelijk. Pas op, voor hetzelfde geld kom ik hier straks iemand tegen en is dat gevoel weg”, onthult Niels openhartig.  

Dag Allemaal ontdekt dat hij die bedenking vorig jaar in de podcast ‘22 minuten stomme vragen’ ook al eens gemaakt had.   

Zijn relatie met Julie liep op de klippen na heel wat jaren samen te zijn. Een relatie waarmee hij tot in 2020 had gewacht om ze ‘instafficial’ te maken…”Ik ben zeven jaar samen geweest met Julie”, zegt Niels daar nu over.  

“Dat is het ding met de liefde: het is het schoonste wat er is, maar soms is het ook echt kak. Iemand moeten loslaten die je heel graag ziet, het is zo moeilijk. Je kan er zo verdrietig van worden”, aldus een eerlijke Niels in Dag Allemaal. 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today