15 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Koen Crucke: “Ik dreigde blind te worden” 

Koen Crucke
© VIER

Nu Koen Crucke en zijn partner al wat ouder zijn, gebeurt het wel al eens dat ze wat beginnen te sukkelen met hun gezondheid. Vooral Koen heeft vorig jaar gesukkeld met zijn ogen. 

“Omdat ik dreigde blind te worden, moest ik mijn ogen laten opereren. Maar ik heb nog nooit zo goed gezien. Ik kan tegenwoordig zelfs de kleine lettertjes lezen. En ik herken de mensen die tegen mij spreken weer”, lacht Koen in Primo. 

Naast zijn oogoperatie heeft Koen ook twee nieuwe heupen en krijgt hij om de zoveel maanden een spuit met cortisonen tegen de rugpijn. Ook zijn partner Jan heeft 2 nieuwe heupen gekregen. 

“Ik vergelijk ouder worden met een auto. Wanneer ze versleten zijn, moet je onderdelen vervangen door nieuwe en dan kun je weer verder rijden. En al je lichaamsdelen staan in functie van je ‘mind’”, lacht Jan. 

Maar nu ze wat ouder zijn profiteren ze ook volop van het leven en gaan ze regelmatig op citytrip.  Zo gaan ze binnenkort naar Spanje. “Onze zoon en schoonzoon gaan daar een villa huren, want ons vakantiehuis hebben we verkocht. Stefan en Mathieu regelen alle practica. Zij weten wat wij willen.” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today