12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024

Deze raad kreeg de opvolgster van Frank Deboosere

Foto: VRT

Met haar enthousiaste verschijning zal ze zonder twijfel heel wat kijkers gelukkig maken. De nieuwste weervrouw van VRT, Jacotte Brokken, kiest voor een familiaire stijl om de kijkers aan te spreken.

Ze programmeerde een dozijn alarmen in haar gsm om niets te vergeten en zo bleven de zenuwen ook weg. “Uiteraard zijn er stressy momentjes, maar ik heb daar weinig last van. Zelfs op mijn eerste dag ontbrak die nervositeit”, aldus Jacotte in Het Laatste Nieuws.

“Toen ik een jaar geleden de vraag kreeg om het weerteam te versterken, viel mijn mond open van verbazing. Om vervolgens meteen in te stemmen. Misschien had ik er langer over moeten nadenken, maar ik was zo ontzettend fier dat ze aan mij dachten”, bekent Jacotte Brokken.

Toch wil ze benadrukken dat ze Frank niet vervangt maar gewoon opvolgt. Hij heeft gelukkig voor zijn vertrek nog wat goeie raad gegeven. Zo zei hij dat ze een olifantenvel moest kweken.

“Het weer ligt ontzettend gevoelig bij mensen. Misschien komt er een punt dat ik daar minder mee bezig ben, maar dat dik velleke is nog a work in progress”, verneemt Het Laatste Nieuws van Jacotte.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today