8 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024
8 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024

Karen Damen: “Mensen schrikken als ze mijn leeftijd horen”

Karen Damen
Foto: Jeroen D'Havé

Er wacht een belangrijke mijlpaal op Karen Damen. Volgend jaar wordt ze vijftig en dat vindt ze zelf vooral heel erg zot. Hoewel ze vroeger iemand van 50 nooit oud vond, vindt ze dat nu voor zichzelf wel.

“Eigenlijk vind ik het spijtig dat mijn leven al zo ver gevorderd is, want ik leef graag en ik heb nog zoveel plannen. Mensen schrikken weleens als ik zeg dat ik 48 ben, maar dat komt vooral omdat ze me zo lang gewoon zijn geweest met een kleedje en twee staartjes”, lacht Karen in Story.

Karen ziet er absoluut nog geen vijftig uit, maar daar doet ze niet veel speciaals voor. Of ze nu botox spuit of niet, ze weet dat de mensen toch altijd commentaar zullen hebben.

En commentaar die moet Karen vaak aanhoren. Zo was ze volgens veel mensen onherkenbaar toen ze aan ‘De Tafel Van Vier’ verscheen.

“Het grappige is dat mijn mama mij ook onherkenbaar vond, maar alleen omdat mijn haar zo plat lag. Ach, zolang ik er niet uitzie als Catwoman en mijn vrienden niet zeggen dat het lelijk wordt, vind ik het allemaal goed.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today