21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024
21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024

Weerman Frank Duboccage in shock

Frank Duboccage
Foto: DPG Media

Frank Duboccage houdt ervan marathons te lopen maar vroeger hield hij ook van fietsen. “Maar wat ik in de Ardennen heb meegemaakt, dat tart de verbeelding”, vertelt Frank aan Het Laatste Nieuws.

“Het was in juni, nu twee jaar geleden. Een recht stuk weg. Een witte Renault Megane Break”, aldus Frank aan Het Laatste Nieuws.


“Plots hoorde ik een wagen met een gigantische snelheid van achter mij komen. Daarna slippende banden. Die wagen is me rakelings gepasseerd. De chauffeur met zijn gsm bezig. Hij heeft een ruk aan zijn stuur gegeven, is op een ander rijvak terechtgekomen, maar uiteindelijk is die man gewoon doorgereden”, verklaart Frank Duboccage.


Hij heeft zijn fiets aan de kant gegooid en zijn vrienden gebeld om hem te komen halen. “Er was niks gebeurd, ik was niet gewond geraakt, maar ik had zo’n schrik gepakt dat ik niet meer verder durfde”, vertelt Frank openhartig in Het Laatste Nieuws.


Die zomer heeft hij het nog een aantal keer geprobeerd maar hij keek meer achter zich dan voor zich tijdens het rijden. Uiteindelijk heeft hij beslist om te gaan lopen in de plaats.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today