5 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
5 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

Boerin Cathy: “Ik heb ze allemaal een eerlijke kans gegeven” 

VTM

Vlak voor de opnames van ‘Boer Zkt Vrouw’ van start gingen, leerde Cathy haar huidige partner kennen. Toch nam ze nog deel aan het programma en wilde ze er ook echt heel graag een relatie aan over houden. 

Maar het mocht niet zijn. Cathy en haar uitverkorene Kevin hadden veel plezier samen, maar de vonk is nooit overgesprongen.  

Cathy krijgt nu vaak te horen dat ze de mannen geen eerlijke kans heeft gegeven omdat ze eigenlijk al iemand had leren kennen. 

“Toch heb ik alle mannen een eerlijke kans gegeven. Anders waren er ook geen tranen gevloeid toen ik Kristof weg stuurde en zou ik het niet zo moeilijk hebben gehad om Björn en Kenny tegen elkaar af te wegen. Die emoties waren echt”, zegt Cathy in Dag Allemaal. 

Net zoals bij Cathy, ging het ook bij boer Kevin als ‘een jojo’, zoals Kevin het zelf noemt. En mocht Cathy in zijn plaats zijn geweest, ze had andere keuzes gemaakt. “Ik vond Jana te hard voor hem. Maar ja, vanuit de zetel is het makkelijk natuurlijk en als kijker zie je ook maar momentopnamen é. Soms worden persoonlijkheidskenmerken van mensen wat uitvergroot omdat er natuurlijk ook tv moet worden gemaakt.” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today