15 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

‘Blind Getrouwd’ krijgt theaterversie

Blind Getrouwd
© Het Prethuis

‘Blind Getrouwd’ is de opvolger van de succesvolle komedies ‘Komen(vr)Eten’ en ‘Dubbeldate’ van Het Prethuis die eerder volle zalen lokten. Het stuk is opnieuw van de hand van Jeroen Maes. In de hoofdrollen Peter Bulckaen, Greet Rouffaer, Tine Priem, Guillaume Devos en Jeroen Maes.

Marc en Francine maken zich grote zorgen over het liefdesleven van hun dochter. Steeds komt ze thuis met een jongen die niet echt naar de zin is van de twee nogal kieskeurige ouders. Maar deze keer schijnt ze toch de hoofdvogel afgeschoten te hebben. Haar nieuwe vriend Jonas lijkt de perfecte schoonzoon. Degelijke Vlaamse jongen, Advocaat in spé, dit kan niet fout gaan! Klein detail echter … hij is blind!

Marc en Francine zijn in alle staten en willen een ‘blinde trouw’ kost wat kost vermijden. Of ze slagen in hun plan daar komt u achter tijdens deze hilarische komedie waarbij de ene doldwaze situatie blindelings de andere opvolgt. ‘Liefde maakt blind’ maar of ze ook overwint … ?

Praktisch

Blind Getrouwd is een produktie van Het Prethuis en gaat in première in het Antwerpse Fakkeltheater op 15 februari 2019 om daarna meteen op toer te gaan langsheen de Vlaamse theaters.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today