1 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 november 2023
1 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 november 2023

Nicole & Hugo nemen ‘Sturm Der Liebe’-song onder handen

Nicole en Hugo
© CNR Records

Het is alweer een tijdje geleden dat we nog eens iets hoorden van hét muzikale koppel bij uitstek, Nicole & Hugo. Optreden doen ze al een paar jaar niet meer… maar van stilzitten heeft ons duo weinig kaas gegeten; getuige nu hun nieuwe single ‘Stay’.

Soapliefhebbers als ze zijn namen Nicole & Hugo in een ver verleden al eigen versies op van de titelsongs van o.a. Sons And Daughters, Neighbours en Home And Away. Het koppel moest dan ook niet lang nadeken toen PRIMO Magazine hen eerder dit jaar vroeg een versie van ‘Stay’, de titelsong van de populaire soap ‘Sturm Der Liebe’ op Vitaya, op te nemen.

Nicole & Hugo doken met veel plezier weer eens de opnamestudio in en gaven dit mooie nummer (waarvan iedereen ondertussen misschien wel het refrein kent maar niet de volledige song) een nieuwe dimensie door er een prachtig duet van te maken!

In de aankomende eindejaarsperiode gaat PRIMO Magazine met een aantal acteurs uit deze veelbekeken Duitse soap op tournee in Vlaanderen, wij mogen alvast verklappen dat Nicole & Hugo ook van de partij zullen zijn.

‘Stay’ van Nicole & Hugo verschijnt aanstaande vrijdag 7 december 2018 als digitale download of via streaming.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today