9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024
9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024

Tamara en Tom keren met nieuwe single terug naar hun liefde voor het Zuiden!

Tamara en Tom
© Rudesign

Nu het buiten stilaan wat kouder wordt, brengen Tamara en Tom op 9 december een hartverwarmende single uit.  Het koppel dat in het verleden al scoorde met singles waarin een knipoog naar het Zuiden niet ver weg was, wil scoren met een Nederlandstalige bewerking van het populaire ‘Bella Ciao’.

Heel wat liedjes gaan over liefde. Laat het nu net de liefde voor muziek zijn die Tamara en Tom destijds samenbracht; eerst op het podium, later als liefdeskoppel. Hoewel ze beiden kunnen terugblikken op een succesvolle solo-carrière, besloot het koppel in 2013 om voortaan samen op te treden.  

Tamara en Tom delen naast hun liefde voor muziek ook een passie voor het Zuiden. Die twee liefdes weten ze moeiteloos te combineren in hun muziek.  ‘Dr. Amore’, ‘Per Sempre’ en ‘Una Vita Con Te’ zijn maar een aantal singles die je moeiteloos doen dromen van een zonovergoten vakantie in Italië.  Op hun debuutalbum ‘Passioneel’ dat in 2016 uitkwam, staan trouwens nog meer Zuiders getinte duetten.  

Na een aantal muzikale zijsprongetjes met singles als ‘Wilde Zwanen’, ‘Volle Maan’, ‘Door De Wind’ en ‘Verlangen’, keert het duo met hun nieuwe single ‘Bella Ciao’ terug naar waar het voor hen allemaal begon: een swingend duet, overgoten met een Zuiders sausje.

‘Bella Ciao’ is een Nederlandse bewerking van het gelijknamige succesnummer dat door de Netflixreeks ‘Casa De Papel’ een tweede leven kreeg.  Het nummer is een Italiaans strijdlied, dat tijdens de Tweede Wereldoorlog in Italië populair werd onder de partizanen.  Sabien Tiels, die in het verleden al heel wat nummers schreef voor Tamara en Tom, voorzag het aanstekelijke deuntje van een zwierige tekst.  Het resultaat is pure zomer in hartje winter.

‘Bella Ciao’, de nieuwe single van Tamara en Tom wordt op 9 december voorgesteld tijdens de verjaardagsshow van het muzikale duo.  Nadien is het nummer op iTunes beschikbaar als digitale download.  

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today