6 °C Antwerpen, BE
dinsdag 7 december 2021
6 °C Antwerpen, BE
dinsdag 7 december 2021

Koppels leggen de kaarten en hun gevoelens op tafel op huwelijksreis

Blind Getrouwd
© Medialaan/VTM

In de vijfde aflevering op maandag 26 februari ziet de kijker hoe het de deelnemers verder vergaat op huwelijksreis.

Werd de band inniger, of net grimmiger? Voor ze gaan samenwonen in hun nieuw appartement, nemen ze bij terugkeer eerst even een kijkje in de woonst van hun partner én brengen ze daar de nacht door. En vanaf nu nodigen de experten elk koppel wekelijks uit voor een gesprek, om hen goed te kunnen begeleiden in hun prille huwelijk.

Vooral Mike en Marjolein zitten met wat vragen. Marjolein zit de laatste dagen niet goed in haar vel in Fuerteventura, wat Mike dan weer onzeker maakt. Eens thuis gaan ze langs bij expert Alexander Witpas. Hij legt de vinger op de wonde en geeft hen nuttige tips mee.

Ook de relatie tussen Wendy en Damiano neemt een nieuwe wending. “Ik heb het gevoel dat we naar mekaar toe groeien. Elke dag leren we mekaar beter kennen en voelen we ons meer op ons gemak bij elkaar”. Maar wat is de juiste timing voor alles, vragen de twee zich af.

Tim en Esther klikten van in het begin erg goed. Maar hoe bevalt het hen nu ze non-stop samen zijn in Lanzarote?

“Hashtag togethereveryoneachievesmore”, is de leuze van Toon en Frie die tot nu toe werkelijk in àlles overeen kwamen. Wanneer dat ook op reis gebeurt, denkt het stel toch luidop na. “In m’n vorige relaties hadden we telkens een aantal dingen gemeen, maar met Toon is dat zo veel dat het een beetje beangstigend is”, laat Frie vallen. “Ik ben niet freaky op zoek naar iets negatiefs, maar het is wel een beetje surreëel”, klinkt het dan weer bij Toon. Wat overheerst? De vreugde? Of de angst dat het alleen maar slechter kan gaan?

Lieve en Aljosja groeien in Marbella naar mekaar toe “maar het is nog niet van boem klets verliefd”. Omdat ze allebei niet van stapel willen lopen, weten ze niet goed hoe het nu juist verder moet. Ze leggen hun ziel bloot tijdens een sessie bij Sybille Vanweehaeghe.

Blind Getrouwd, maandag 26 februari 2018 om 20u35 bij VTM.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today