21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024
21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024

‘Ma, pa en de bruid’ binnenkort in het Echt Antwaarps Teater

Echt Antwaarps Teater
© Echt Antwaarps Teater

Voor wie het nog niet duidelijk zou zijn: het Echt Antwaarps Teater houdt er niet mee op.  Tot juni 2019 speelt het gezelschap in de vertrouwde theaterzaal in de Arenbergstraat om daarna een lach op je gezicht te toveren in de Arenbergschouwburg.  En ondertussen staat er al weer een nieuwe productie op het programma, jawel!

Volgende week zaterdag, 3 maart 2018, start het Echt Antwaarps Teater met de voorstellingen van ‘Ma, pa en de bruid’.  Opnieuw een blijspel van stamvader Ruud De Ridder. Peter Van de Velde, Ruud De Ridder, Nicole Laurent, Anke De Ridder, Nick Delafontaine en Nicky Langley staan nu al te popelen om een lach op je gezicht te toveren.

Verhaal

De dochter des huizes gaat trouwen. Maar ma en vooral pa maken zich zorgen over het financiële plaatje van het huwelijksfeest. De bruidegom is de enige zoon van een welstellende familie. Een familie met een enorme relatie en kennissenkring.

Bovendien is de bruidegom nu niet bepaald diegene die pa voor zijn dochter zou uitgekozen hebben. Om het simpel te houden: pa zou liever hebben dat zijn dochter niet trouwt. Als de kennismaking met de ouders van de bruidegom plaats vindt, is het hek helemaal van de dam.

Praktisch

  • Waar? Echt Antwaarps Teater, Arenbergstraat, Antwerpen
  • Wanneer? van 3 maart tot en met 8 april 2018. Telkens op donderdag, vrijdag, zaterdag om 20u15, op zondag om 15u
  • Tickets zijn te bestellen op het nummer 03 231 64 64 of www.echtantwaarpsteater.be

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today