22 °C Antwerpen, BE
maandag 16 mei 2022
22 °C Antwerpen, BE
maandag 16 mei 2022

Matthias Lens is jarig en viert dat met nieuwe single!

Matthias Lens
© Christof Desmedt

Matthias Lens heeft vandaag een extra reden om een vrolijk deuntje uit z’n trekzak te toveren.  Hij is niet alleen jarig, maar brengt vandaag ook zijn nieuwe single ‘Heidi’ uit!

Matthias Lens zorgt al sinds het begin van zijn solocarrière in 2011 voor de vrolijke noot in de Vlaamse showbizz.  Samen met z’n onafscheidelijke accordeon trekt hij al jaren door het Vlaamse land om er zijn accordeonversies te brengen van de grootste ambianceklassiekers.

Vandaag mag de sympathieke vriend van Laura Lynn niet alleen 32 kaarsjes uitblazen, hij mag er ook nog eens een nieuwe single tegenaan gooien.  ‘Heidi’ nummer is een bewerking van de gelijknamige oerklassieker die door heel wat artiesten in een nieuw kleedje werd gestoken maar deze Matthias Lens-versie zal ongetwijfeld de nodige potten breken in Vlaanderen.

“Het is natuurlijk wel leuk dat mijn nieuwe single net uitkomt op mijn verjaardag, mooie reden om nog een iets steviger feestje te bouwen”, zegt Matthias met de glimlach. “Ik ben erg trots dat ik het ‘Goes Classic’-album mocht maken met de originele opnames én de zegen van Helmut, en dat de mensen het konden smaken. Nu is het weer tijd voor wat anders en kijk ik er enorm naar uit om met ‘Heidi’ op pad te gaan, want ik voel gewoon dat deze single gaat werken. Ik ga op deze speciale dag gewoon proberen te genieten, maar ga toch ook stiekem de reacties van de fans in de gaten houden op de social media, benieuwd of ze ‘Heidi’ ook kunnen smaken”, besluit Matthias.

Langs deze weg willen we Mattias Lens een heel gelukkige verjaardag wensen!  Wil je hem een plezier doen?  Dan kan je zijn nieuwe single alvast downloaden via iTunes! Ambiance gegarandeerd!

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today