15 °C Antwerpen, BE
zondag 15 november 2020
15 °C Antwerpen, BE
zondag 15 november 2020

Bo Van Spilbeeck: ‘Ik sta liever op het podium dan in de zaal te zitten’

Bo Van Spilbeeck
© Tom Bergs

Vorige week ging ‘De Crème Glace Oorlog’ in première in Antwerpen. Opmerkelijke gaste op de rode loper was Bo Van Spilbeeck.  Zij wist ons te vertellen dat ze een bijzondere band heeft met het theater.

“Ik heb zelf nog op de planken gestaan, samen met mijn vrouw,” vertelt Bo.  “Ik hou van het theater, maar ik moet zelf toegeven dat ik liever op de planken sta dan dat ik in de zaal zit.”  Maar theater was moeilijk combineerbaar met Bo’s werk voor VTM NIEUWS en daarom is het al een tijdje geleden dat ze op de planken te zien was.  “Maar het kriebelt wel,” zegt ze.

Bo Van Spilbeeck vertelde ook dat ze een speciale reden heeft om ‘De Crème Glace Oorlog’ te bekijken.  Leen Dendievel heeft me volop gesteund tijdens de periode van mijn transitie en mijn publieke coming-out op VTM,” vertelt Bo.  “Daarom wou ik vandaag niet ontbreken. Maar uiteraard wens ik ook de andere collega’s veel succes!”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today