13 °C Antwerpen, BE
woensdag 7 oktober 2020
13 °C Antwerpen, BE
woensdag 7 oktober 2020

Heeft David Vandyck z’n eerste Zomerhit Award beet?

David Vandyck
© Christof Desmedt

Vorige week werden de genomineerden voor Zomerhit 2018 bekend gemaakt! Een opvallende naam die voor de eerste keer in het lijstje voorkomt is deze van David Vandyck. Zijn single ‘Ik Leef Voor Jou’ is één van de kanshebbers om Radio 2 Zomerhit 2018 te worden! 

Vorig jaar sloeg David Vandyck muzikaal een nieuwe weg in.  Die keuze levert hem alvast geen windeieren op want zijn nieuwe single ‘Ik Leef Voor Jou’ is genomineerd voor Radio 2 Zomerhit. Het nummer werd begin mei uitgebracht en wordt momenteel grijs gedraaid op Radio 2.  Het bereikte zelfs de derde plaats in de Vlaamse Ultratop 50 en ook bij Ment TV scoort de song heel goed.

David zelf beleeft ondertussen één van zijn drukte concertzomers ooit met 46 geboekte optredens en het afwerken van zijn theatertour ‘Dichtbij’.

‘Ik Leef Voor Jou’ is de voorloper van David’s eerste album op Warner Music, voorzien voor release op 14 september 2018.  Voor zijn nieuwe album werkt David Vandyck samen met de Nederlandse componist en producer Gordon Groothedde. Deze laatste schreef en produceerde recent de laatste twee albums van o.a. Marco Borsato, maar werkte ook met onder andere Nick & Simon, Armin Van Buuren & Snoop Dogg.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today