5 °C Antwerpen, BE
donderdag 4 maart 2021
5 °C Antwerpen, BE
donderdag 4 maart 2021

Bob Savenberg: “ik ben heel lang depressief geweest”

Foto: House Of Entertainment

Bob Savenberg krabbelt recht nadat hij een moeilijke periode kan afsluiten. “Ik ontwaakte uit een serieuze dip waarin ik jaren heb gezeten. Waarin ik me lusteloos voelde, nergens meer in geïnteresseerd was, en geen mensen meer wilde zien. Bleek dat ik een burnout had, zonder dat ik het wist”, vertelt de voormalige drummer van Clouseau in Dag Allemaal.

De 59-jarige Savenberg werd twee jaar geleden op kerstavond ’s nachts plots wakker met harkloppingen: “Ik dacht dat mijn hart uit mijn borstkas ging springen. Ik ben niet het type dat dan zijn vrouw wakker maakt, maar ’s morgens zag ik nog steeds lijkbleek en stuurde ze mij naar de dokter.”

Sindsdien heeft Bob Savenberg zich omringd met een team van coaches: een lifecoach, een slaapcoach en een jobcoach. Savenberg geeft toe dat hij nadat Natalia van manager veranderde in een zwart gat viel. En eigenlijk dateren de problemen ook al van veel eerder.

Kort na zijn afscheid als drummer van Clouseau overleed Bobs vader aan kanker. “Ik ben daar lang depressief van geweest. Maar nu heb ik mezelf teruggevonden, dankzij mijn coaches”, klinkt het optimistisch bij Bob Savenberg in Dag Allemaal.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today