5 °C Antwerpen, BE
donderdag 4 maart 2021
5 °C Antwerpen, BE
donderdag 4 maart 2021

Emma Bale: “ik besef dat ik mijn papa pijn heb gedaan”

Emma Bale
Foto: DPG Media

Voor Emma Bale kwam Liefde Voor Muziek helemaal op het juiste moment op haar pad. Muzikaal was ze het spoor bijster en ook privé had ze net een moeilijke periode achter de rug. Vier jaar lang had de 21-jarige zangeres geen contact met haar vader gehad.

Tussen haar 14deen 18dehad Emma geen contact met haar vader. Toen besloot ze het contact te herstellen: “Dat is eigenlijk alleen maar gelukt omdat ik alleen ben gaan wonen op een gegeven moment en ik dus – om het bruut te zeggen – niet meer bij ‘een partij ’ woonde”, onthult Emma Bale in Dag Allemaal.

“Ik kon afspreken zonder dat daar iets over gevonden werd. Stukje bij beetje heb ik de band met iedereen proberen te verbeteren. Vandaag komen mama en papa supergoed overeen. Och, ik ben gewoon heel erg blij dat mijn ouders gelukkig zijn en mij steunen”, klinkt het hartverwarmend bij de jonge zangeres.

De zangeres geeft in Dag Allemaal toe dat ze zelf de eerste stap zette voor de verzoening met haar papa. “En ik heb daarvoor mijn trots een beetje moeten inslikken. Want je weet dat je iemand veel pijn gedaan hebt door die af te wijzen”, geeft Emma Bale toe.

“We zijn elkaar nog altijd opnieuw aan het leren kennen, maar stilaan voelt het opnieuw als vanouds”, klinkt het optimistisch bij Emma Bale in Dag Allemaal.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today