12 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
12 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Bockie De Repper: “Het staat niet meer bovenaan mijn prioriteitenlijst”

Bockie De Repper: “Het staat niet meer bovenaan mijn prioriteitenlijst”

Foto: VTM

Bockie De Repper, het is een figuur apart. In zijn programma ‘Dat eet dan gelukkig zijn’ zien we Bockie langsgaan bij onbekende Vlamingen om te kijken wat de pot schaft en er te luisteren naar hun verhaal. Bockie runt zelf een eigen reclamebureau, maar geniet daarnaast ook volop van het leven. Zichzelf zat drinken op vrijdagavond in een café, hoort daar bij. Seks iets minder.

“Seks is tof, maar het staat al lang niet meer bovenaan mijn prioriteitenlijst. Vroeger speelde dat altijd in mijn hoofd als ik uitging: amai, ik hoop dat ik vanavond iemand kan binnendoen. Maar dat is inmiddels volledig weg. Mijn luiheid vreet mijn geilheid op, ik denk dat dat het is”, lacht Bockie in Humo.

Op seksueel vlak heeft Bockie van het leven genoten, maar sinds enkele maanden blijft Bockie trouw aan zijn partner. “Ik heb een vriendin, Julie, uit Ninove. Zij woont nog bij haar ouders, in een kangoeroewoning boven de carnavalswinkel die haar ouders uitbaten. Als ik na een draaidag om acht of negen uur thuiskom, staat er tegenwoordig dus een bord mama-eten voor me klaar. Dat ik dat op mijn 36ste nog mag meemaken!”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today