12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024

Boer Jef uit ‘Boer Zkt Vrouw’: “Dat is de sleutel tot succes” 

DPG Media

‘Boer Zkt Vrouw’ is weer van start gegaan en we kennen nu eindelijk alle boeren die dit seizoen deelnemen aan het programma. Één van hen is melkveeboer Jef uit Arendonk. 

Hij schakelt de hulp in van Dina nadat hij ondertussen vier jaar vrijgezel is. Hij staat open voor elk type vrouw en ook een vrouw met kinderen schrikt hem niet meteen af. 

“Ik heb nog nooit een partner met kinderen gehad, dus ik weet daar niet veel van. Maar wellicht is een vrouw zonder kind het makkelijkst om een relatie mee aan te knopen. Thuis zijn we met drie jongens. Maar of ik zelf kinderen wil? Dat is nog geen uitgemaakte zaak”, klinkt het in Tv Familie. 

Jef heeft nog niet heel veel relaties gehad en hij vindt zichzelf geen type dat van de ene naar de andere fladdert. Zijn korte relatie duurde veertien dagen, zijn langste is voorlopig 2 jaar. 

“In theorie moet je gewoon je gevoel volgen. Maar de uitdaging zit’m in het feit dat je de tegenpartij niet altijd kunt lezen. Je kunt niet in iemand anders z’n hoofd kijken, hé. Denken en doen op elkaar afstemmen en dan ook op het zelfde tempo… Daar zit de sleutel tot succes, denk ik.” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today