15 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Personage van Jan Van den Bosch in ‘Familie’ steeds minder populair 

Foto: DPG Media

Er lijkt in ‘Familie’ eindelijk een einde te komen aan het eeuwige geruzie en gekibbel tussen Mieke, Niko, Zjef en Rudi. Al wekenlang deden de vrienden niks anders dan ruzie maken en dat begon de kijkers ontzettend te vervelen. 

Vooral het gedrag van Zjef vonden mensen nog moeilijk om te tolereren. Zjef die altijd zo geliefd was bij de fans van ‘Familie’ lijkt nu serieus aan populariteit te verliezen. 

“Ik braak van al die ruziescènes in de brouwerij”, citeert Tv Familie één van de vele uitspraken op sociale media. “Het mag nu wel echt ophouden, want hoe overdreven en kinderachtig is dat allemaal, zeg!” 

De kijkers van ‘Familie’ zijn het duidelijk beu en het mag heel snel ophouden voor hen. In één van de recentste afleveringen van de soap konden we zien hoe de vier vrienden besloten om samen een trip te maken waarbij ze alles willen bijleggen en hun frustraties ook willen uitspreken. 

En dat kan misschien de populariteit van Zjef, gespeeld door Jan Van den Bosch weer een boost geven. Hij wordt omschreven als het grootste klein kind van allemaal. “Zonder Zjef was die ruzie al lang opgelost”, “’t is allemaal de schuld van Zjef, want hij blaast alles onnodig op!” 

Dat zijn allemaal heel hevige reacties, en niet altijd even vriendelijk. We kunnen ons goed inbeelden dat Jan Van den Bosch niet altijd even blij zal zijn met alle verwijten die hij en zijn personage krijgt.” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today