17 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024

Brecht uit ‘Blind Getrouwd’: “We moeten met wat zaken rekening houden”

Foto: VTM

Over intimiteit wordt in ‘Blind Getrouwd’ niet vaak gepraat. Toch niet voor de camera’s. Toch is het een onderwerp waar de experten flink op hameren. Zij moeten vaak duidelijk maken dat ze intimiteit echt moeten toelaten, willen ze de relatie laten slagen.

“Het gevaar is dat je met die intimiteit misschien het verkeerde signaal zou geven. Dat je daar wél stappen in zet, terwijl er van echte verliefdheid nog geen sprake is. Maar kijk, soms moet je er ook niet te veel over nadenken en het gewoon laten gebeuren”, zegt Brecht in Dag Allemaal.

Na de opnames van het programma mochten de twee niet laten blijken of ze nog samen waren of niet. Als ze ergens heen wilden, moest dat in alle anonimiteit.

Voorlopig pendelen de twee nog tussen hun 2 woningen, maar ze dromen wel van een huis van hen twee. Al is dat niet zo makkelijk.

“Maar we moeten wel met wat zaken rekening houden. Het zou ergens tussen Gooik en Kalken moeten zijn bijvoorbeeld, én hoogstens ’n kwartier verwijderd van een brandweerkazerne, anders word ik niet meer opgeroepen als vrijwilliger. Maar als ik binnenkort de kans zou krijgen om beroepsbrandweerman te worden, dan is die vereiste er niet meer en mag ik eender waar wonen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today