6 °C Antwerpen, BE
dinsdag 7 december 2021
6 °C Antwerpen, BE
dinsdag 7 december 2021

Breuk André Hazes en Monique: “dit kan desastreuze gevolgen hebben”

© VIJF / SBS Belgium

De breuk tussen André Hazes en Monique Westenberg lijkt definitiever dan ooit en hun 4-jarige zoon Dré lijkt het grootste slachtoffer te worden.

Monique wil haar zoon immers uit de Hazes-cirkel houden, waarmee ze doelt op de turbulente kindertijd die haar ex bij zijn eigen vader heeft gekend. “Aan mij nu de grote taak om onze zoon anders op te voeden en de cirkel te doorbreken. Opgroeien in een veilige, stabiele en liefdevolle omgeving”, kondigde Monique aan op Instagram.

Psycholoog Ludo Driesen reageert in Dag Allemaal en hij is van mening dat de keuze van Monique wel eens nefast zou kunnen aflopen: “Ik hoop alleszins dat Monique André blijft betrekken in de opvoeding, en dat ze hun zoon nu niet gaat inpeperen dat zijn vader alleen maar kwalijke kenmerken vertoont”, waarschuwt de psycholoog.

“Dat kan immers desastreuze gevolgen hebben voor zijn identiteitsontwikkeling. Kinderen lijden onder de vervreemding van een ouder, en een vechtscheiding is nefast”, aldus Ludo Driesen in Dag Allemaal.

André Hazes zelf heeft alvast de handschoen opgenomen en liet in een interview weten dat hij zijn zoon niet zal opgeven.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today