19 °C Antwerpen, BE
woensdag 5 oktober 2022
19 °C Antwerpen, BE
woensdag 5 oktober 2022

Dochter van Sven uit Blind Getrouwd getuigt: “papa belde me op in tranen”

Sven uit Blind Getrouwd
Foto: DPG Media

Sven uit Blind Getrouwd heeft een hechte band met zijn dochter Nienke. De 21-jarige Nienke kreeg haar vader aan de lijn toen zijn huwelijksreis volledig in het honderd liep. “Dat was een donderslag bij heldere hemel”, getuigt Nienke in Dag Allemaal.

Sven stortte zijn hart uit bij zijn dochter en vertelde haar in tranen hoe z’n honeymoon met Veerle in het water viel, omdat ze zich ‘versmacht’ voelde. “Jammer dat ze dat incident tijdens de trouwfoto’s niet achter zich kon laten”, klonk het ontgoocheld bij Sven.

Al durft Sven toegeven dat hij het misschien anders had moeten aanpakken: “In al mijn enthousiasme had ik wellicht iets minder… welja, enthousiast moeten zijn, zeker? Maar ja, dan verloochen ik m’n eigen persoonlijkheid. Is dat dan zoveel beter?”

Sven benadrukt dat hij op dat moment helemaal niet doorhad dat Veerle zich daar ongemakkelijk bijvoelde: “Wat zich daar afspeelde, heeft volgens mij alles te maken met het feit dat ik zelf huwelijksfotograaf ben. Ik heb de fotograaf op dat moment willen geven wat ik weet dat hij wil zien: liefde en innige omhelzingen. En dan heeft m’n enthousiasme het overgenomen, denk ik”, klinkt het bij Sven in Dag Allemaal.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today