15 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
15 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

Britten misnoegd over deelname Baba Yega aan Britain’s Got Talent

baba yega
© Tom Bergs

Na hun deelname aan de Vlaamse en Duitse versie van Got Talent, was Baba Yega zaterdagavond te zien in Britain’s Got Talent.  De dansformatie stootte door naar de volgende rond en daar was niet iedereen even blij mee.

Zoals we dat ondertussen van Baba Yega gewoon zijn, gaven ze een sterk staaltje van hun kunnen weg tijdens de autditierondes van Britain’s Got Talent.  Juryleden Simon Cowell, Alesha Dixon, David Walliams en Amanda Holden stemden de groep met vier ‘ja’s’ door naar de volgende ronde.  “Aliens hebben de show nog nooit gewonnen, maar jullie zijn welkom bij Britain’s Got Talent”, merkte Cowell fijntjes op.

Boze kijkers

Het enthousiasme van de jury werd door de kijkers van het programme echter niet gedeeld toen ze erop uitkwamen dat Baba Yega al had deelgenomen aan de Vlaamse en de Duitse versie van het programma.  “Baba Yega heeft Belgium’s Got Talent aal gewonnen en zelfs een videoclip gemaakt. Dit is oneerlijk voor de andere acts” reageerde iemand via Twitter. Dezelfde commentaren doken niet veel later veelvuldig op op de sociale media.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today