7 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

Plopsaland De Panne haalt K3 en Gers Pardoel naar Nacht Van De Abonnees

K3
© Christof Desmedt

Op 7 juli 2018 ontvangt Plopsaland De Panne opnieuw 10.000 abonnees voor een avond vol leuke optredens, extra animatie en heel veel verrassingen tijdens de Nacht Van De Abonnees.

Het is al voor de vierde keer dat het pretpark in De Panne na sluiting van het park de deuren wagenwijd openstelt voor haar abonnees.  Het evenement vindt dit jaar plaats op 7 juli 2018. Vanaf 19u zijn alle houders van een Plopsa FunCard, GoldCard en BumbaCard welkom voor een avond vol verwennerij.

K3 en Gers Pardoel

Net zoals bij vorige edities heeft Plopsaland De Panne ook dit jaar een aantal muzikale gasten uitgenodigd.  Dit jaar kunnen de allerkleinsten hun hartje ophalen tijdens een optreden van K3.  De mama’s en papa’s kunnen zich dan weer uitleven op de hits van Gers Pardoel.

De meiden van K3 zijn niet weg te slaan uit de hitparades en zakken op 7 juli 2018 opnieuw af naar Plopsaland De Panne om er een knalfeest van te maken! Zing en dans mee met Hanne, Marthe en Klaasje!

De Nederlandse rapper Gers Pardoel laat iedereen zijn hart sneller slaan en zet gegarandeerd het Dorpsplein op stelten! ‘Ik neem je mee’ en ‘Bagagedrager’ zijn slechts enkele van zijn vele hits!

Praktisch

  • Wanneer? Zaterdag 7 juli 2018 vanaf 19u
  • Info en tickets: www.plopsa.be

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today