19 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024
19 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024

Camille: “Het is allemaal spannend geweest” 

Foto: Entertainment-Today

De start van de nieuwe telenovelle van VTM, ‘Milo’, kon op zo’n 480.000 geïnteresseerden rekenen. Zoveel kijkers zagen Camille schitteren in de hoofdrol en dat samen met tal van andere bekende acteurs. Zo zagen we ook Sieg De Doncker, Karlijn Sileghem, Karen Damen en Tom Dingenen in de reeks. 

Voor Camille is het als een droom die uitkomt. Naast een carrière als actrice in ‘#LikeMe’ en als zangeres, mag ze nu ook de hoofdrol spelen in de telenovelle. En dat allemaal terwijl ze amper 22 jaar is. 

“We hopen er op dat de telenovelle goed zal scoren. We hebben er in elk geval heel hard én heel graag aan gewerkt. Maar het afgelopen halfjaar is erg spannend geweest omdat je geen feedback krijgt. Je wéét dus niet of wat je aan het doen bent goed is. Niet dat het me onzeker maakte, maar de zenuwen gierden soms toch door m’n lijf. Ik kon niet wachten tot de serie eindelijk op tv te zien was”, klinkt het bij Camille in Tv Familie. 

Zenuwen, dat lijkt ons nochtans nergens voor nodig. Alles wat Camille doet wordt immers een groot succes.  

“Dat was puur voor mezelf. Ik heb nog nooit zo’n personage als Milo gespeeld. Dat maakt het gewoon spannend. En het is ook niet dat ik bakken ervaring heb, hé. Ik wéét dat ik nog kan groeien als actrice. Maar de zenuwen maakten gelukkig snel plaats voor enthousiasme, hoor. Het is fijn om alle info voor mijn personage te kunnen halen uit mijn verleden, uit hoe ik vroeger zelf was. Wat maakt dat Milo heel realistisch aanvoelt.” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today