22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024

Niels Destadsbader: “Zij was mijn eerste lief!”

Foto: Maarten Geukens

Niels Destadsbader heeft een lange tijd op een pure jongensschool gezeten. Meisjes waren daar nergens te bespeuren, en dat was duidelijk te merken aan Niels zijn schoolresultaten. Met 96% scoorde hij nog een bijzonder goed rapport, met de komst van de meisjes op school zakte dat resultaat naar 76%

De zanger heeft altijd een zwak gehad voor meisjes en dat is nu niet anders. Hij heeft ook nu nog altijd meer vriendinnen dan vrienden.

“Al mijn exen zijn nog altijd héél goede vriendinnen. Van de ene was ik getuige op haar huwelijk, van de andere ben ik peter van haar kind. Ik vind het heel leuk om bij toffe vrouwen te zijn”, lacht Niels in Het Laatste Nieuws.

Niels heeft veel vriendinnetjes gehad de afgelopen jaar, en soms bleven die relaties heel lang duren, terwijl het op andere momenten heel snel weer gedaan was.

“Toen ik jong was, was het helemaal oké dat je het in de eerste speeltijd ‘aan had’ en dat het tegen de laatste speeltijd alweer uit was. Ik denk dat ik een keer of vier met Loes ben samen geweest. En mijn allereerste kus was met Mira, de zus van Lize Feryn. Het was een héél goede kus, echt waar. We schreven elkaar liefdesbrieven. Zij parfumeerde de hare altijd. En ze heeft een brief van mij bewaard. Het was er een waarin ik het op een subtiele manier ‘uitmaakte’. ‘Want jij verdient beter.’ Goed, hè? Mira heeft intussen drie kinderen en er is geen één van mij. Het zal er dus nooit meer van komen, tussen ons.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today