10 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024
10 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024

Camille is een superster: “marktpleinen worden afgezet speciaal voor haar”

Foto: VRT

Camille Dhont knalt deze zomer superhard op zowat ieder podium in Vlaanderen. De zangeres is hot en ze wordt overal op handen gedragen. ‘Liefde Voor Muziek’, ‘The Masked Singer’, ‘LikeMe’, in zowat elk programma bewijst de zangeres over hoeveel talent ze bezit.

Dat ze zo’n mooie carrière heeft, komt ook allemaal door haar manager William Vaesen, die ooit ook de manager was van K3.

“De populariteit van Camille is vandaag al heel groot en groeit nog elke dag. Ze treedt op in heel het land en tussen april en oktober staan er meer dan 100 optredens in haar agenda. Haar liedjes worden ook massaal bekeken op YouTube en gedownload op Spotify”, klinkt het bij William in Tv Familie.

Het succes van Camille is enorm. Na deze zomer heeft ze zowat elk podium in Vlaanderen gezien en het gaat soms ver, heel ver.

“Overal in het land worden marktpleinen voor haar afgezet als ze daar optreedt. Soms worden mensen zelfs opgeroepen om thuis te blijven omdat er te veel volk is. Nadat de druk door corona twee jaar op de ketel heeft gezeten, is het fantastisch voor Camille dat ze nu overal in het land haar fans kan ontmoeten.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today