7 °C Antwerpen, BE
dinsdag 31 januari 2023
7 °C Antwerpen, BE
dinsdag 31 januari 2023

Julie Vermeire: “Dat komt wel als de tijd rijp is”

Foto: VIER

Met Laurins Dursin heeft Julie Vermeire een rasechte West-Vlaming aan de haak geslaan. Gelukkig is het dialect geen barrière tussen het dolverliefde koppel en kan Julie zich snel aanpassen, waar dan ook.

“Ik ben een echte kameleon als het op taal aankomt. Ik ben opgegroeid bij mama in Gent, dus ik had als kind een Gents accent. Bij papa spreek ik dan weer met een Vlaams-Brabantse tongval”, lacht Vermeire in Dag Allemaal.

Wie het koppel ziet en kent, die ziet ook dat het snor zit. Een huwelijk zou dan ook een logische volgende stap zijn. Maar ze hebben geen haast.

“Dat komt wel als de tijd rijp is. Net zoals gezinsuitbreiding. We zijn daar allebei nog lang niet aan toe. We hebben ons hondje Sunny dit moment als baby’tje. Kinderen, daar zijn we niet mee bezig.”

Andere toekomstplannen, daar kijken de twee dan wel weer heel erg naar uit. Zo is Laurins festivalreporter voor radiozender MNM en de twijfel is groot om eigen muziek te lanceren. “Ik heb al twee albums uitgebracht en een single voor Julie. Er ligt onuitgegeven muziek klaar, maar ik ben er net niet tevreden genoeg van.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today