3 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024
3 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024

Camille ontkent: “Dat is net juist heel leuk”

Foto: DPG Media

Het gaat hard voor Camille Dhont, héél hard zelfs. De jonge zangeres had deze zomer meer dan 50 optredens en holde van de ene plek in Vlaanderen naar de andere. Overal waar ze kwam, stonden honderden, soms zelfs duizenden mensen klaar voor het podium om haar aan het werk te zien.

En dat ze veel succes heeft, dat bewijst haar 2de solo-album ‘SOS’. De plaats was in voorverkoop al goed voor een gouden plaat. En ongetwijfeld heeft ze veel te danken aan haar overwinning in ‘The Masked Singer’.

“Mijn debuutalbum was nog wat experimenteren wat wel en niet past bij mijn stem. Maar nu is alles wat ik leuk vind, in een album gegoten. Dit is Camille! Ik heb samen met een Nederlandse producer en songwriter nummers gemaakt op een boot in Amsterdam. Zelfs Tom Dice heeft een liedje geschreven”, vertelt Camille trots in Dag Allemaal.

Amper 21 is ze, maar ze had nu al de drukste agenda van alle Vlaamse artiesten. En gelukkig voor Camille zelf vond ze het allemaal niet té druk.

“Ik vind het net heel leuk dat ik dit nu mag beleven allemaal. Ik ben 21, ik kan de wereld aan. Hoe meer, hoe beter! ‘SOS’, de titel van mijn album is dan ook geen noodkreet, maar eerder een verwijzing naar ‘Camille to the rescue’. Ik hoop dat mijn album iedereen helpt die het nodig heeft.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today