15 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Ann Van den Broeck vecht tegen kanker: “Dat waren intense weken”

Ann Van den Broeck en Stany Crets
Ann Van den Broeck en Stany Crets - © RV

Enkele maanden geleden kreeg Ann Van den Broeck te horen dat ze borstkanker had. Dat was even schrikken voor Ann, maar ook voor haar man Stany Crets.

Net zoals Ann had Anns moeder al een tijdje geleden dezelfde diagnose gekregen. Dat maakte Ann alerter waardoor ze zichzelf ook meer begon te controleren. Begin juni, tijdens een lang weekend ontdekten ze het gezwel.

“Ik had het toen net van dichtbij meegemaakt met mijn moeder en op een of andere manier wist ik direct: hier is iets niet in orde. Mijn moeder is er fantastisch doorgekomen, maar je weet direct waar je voor staat”, zegt Ann in Dag Allemaal.

Ann liet er geen gras over groeien en belde de dag nadien al haar huisdokter. “De volgende ochtend was ik al in het ziekenhuis voor een mammografie en een echo. De ochtend daarna belde mijn huisarts me wakker om te zeggen dat hij een afspraak had geregeld bij de Borstkliniek.”

Dat werd een helse week voor aan en kreeg er nog eens migraine bovenop van de spanning. “Je voelt van alles overal. Ze keren je dan ook helemaal binnenstebuiten. Maar achteraf geeft het een fijn gevoel als je weet dat er gene uitzaaiingen zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today