9 °C Antwerpen, BE
donderdag 2 februari 2023
9 °C Antwerpen, BE
donderdag 2 februari 2023

Aaron Blommaert: “Ik geef graag liefde, maar ik krijg het ook graag”

Foto: DPG Media

Aaron Blommaert is de nieuwe rijzende ster op VTM. Hij mag meespelen in ‘Familie’, presenteert dit najaar ‘The Voice Van Vlaanderen’ en was één van de 4 presentatoren van ‘Tien Om Te Zien’. Maar ondanks de vele mooie kansen, is Aaron toch nog vaak onzeker.

Maar die onzekerheid uit hij alleen tegen zijn vrienden. “De vrienden van voor ik bekend werd, zeg maar. Kameraden uit het middelbaar op wie ik nog steeds kan rekenen. En andersom”, legt Aaron uit in Tv Familie.

Of Aaron nu vrijgezel is of niet, daar bestaat niet echt een zekerheid over. Zo wordt wel eens gefluisterd dat hij een relatie zou hebben met Ketnetwrapster Gloria Monserez. Maar echt officieel is het niet.

“Maar thuis ben wel een grote knuffelaar. Ik zal ook nooit vertrekken zonder mijn ouders een kus te geven. Sommigen beginnen tijdens hun puberteit wat afstand te nemen van hun vader en moeder, maar bij mij is dat lichamelijke gebleven. En mijn familie is en blijft mijn alles.”

Maar ook over de liefde wil Aaron nog graag iets kwijt. “Ik geef graag liefde en ik krijg het ook graag. Maar laat het ons daar maar op houden.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today