14 °C Antwerpen, BE
vrijdag 30 september 2022
14 °C Antwerpen, BE
vrijdag 30 september 2022

Joren uit ‘Blind Getrouwd’ is een oude bekende: “Ik had een relatie met Kathleen van K3”

DPG Media

Het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ staat in de startblokken. De kandidaten zijn bekend en het zien er allemaal toffe en enthousiaste mensen uit. Maar had u ook het gevoel dat u Joren Dumont al ergens van kende? Dat kan, Joren was heel wat jaren geleden de vaste partner van gewezen K3-zangeres Kathleen Aerts.

“Het is al vijftien jaar geleden dat wij een korte relatie hadden. Ik was toen 22, zij 29. Wij hebben een goede tijd gehad, maar dat is op niets uitgedraaid door ons leeftijdsverschil. Ik had niet verwacht dat dit nu zo’n media-aandacht zou krijgen.”

Hun relatie liep dan wel op de klippen, Joren en Kathleen kunnen nog altijd door dezelfde deur en hij deed zelfs beroep op het reisbureau van Kathleen en haar man Steven.

“Petje af voor wat ze daar allemaal doet. En ja, ze weet dat ik nu meedoe aan ‘Blind Getrouwd’. Wij zijn oké, maar meer ‘buzz’ wil ik daar eigenlijk niet rond maken”, zegt Joren in Het Nieuwsblad.

Veel eisen voor de ideale vrouw had Joren gelukkig niet. “Als het maar een toffe is. Ik leef graag, ga graag eens eten of een glaasje wijn drinken. Ik hoopte dat er met die dingen rekening werd gehouden.”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today