9 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024
9 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024

Camille: “Ze voelen zich gewoon niet goed in hun vel” 

Foto: VTM

Als superster in ons land moet Camille veel en hard werken. Ze staat vaak op een podium en wordt ook dagelijks verwacht op de set van ‘Milo’. Er wordt dus wel veel verwacht van de zangeres die amper 22 jaar is. 

“Dit zijn dé jaren waarin ik het moet doen, denk ik dan. En ik kies hier ook zelf voor. Neem nu ‘Milo’. Da’s voor mij een once in a lifetime experience. Niet elke artiest krijgt zo’n hoofdrol aangeboden. Ik vind het dus héél graaf dat ik dit mag doen. En wat is een anderhalf jaar op een mensenleven, denk ik dan. Dus voilà, ik wíl gewoon knallen en alles geven. De enige druk die er zou kúnnen komen, is deze die ik mezelf zou opleggen. Maar dat doe ik bewust niet. Ik ben ook niet bezig met wat anderen van mij denken. Door mijn ervaringen bij ‘#LikeMe’ heb ik geleerd kritiek van mij af te zetten. Ook al viel dat allemaal goed mee. Maar ik hou me daar gewoon niet mee bezig, omdat er altíjd mensen zullen zijn met kritiek. Je moet daar gewoon mee leren omgaan”, zegt ze in Tv Familie. 

Maar ondertussen weet Camille al hoe ze met de kritiek moet omgaan en probeert ze het allemaal zoveel mogelijk te negeren. 

“Weet je wat het is? Mensen die kritiek geven, voelen zich meestal zelf niet goed in hun vel. Ze spuien dan kritiek, terwijl dat in feite niet meer is dan een zelfreflectie. Door die bril probeer ik het te bekijken. Zelf ben ik een positieve persoon en zou ik nooit iets gemeens of negatiefs zeggen over iemand anders. Je kan een mening hebben, maar daarvoor hoef je die toch niet op de sociale media te zetten? Mensen die gelukkig zijn, doen zulke dingen niet. Dus: ik zet het van me af.” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today