9 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024
9 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024

Moet Studio 100 nadenken over noodoplossing rond K3?

Foto: Fonny Gijsels

Het succes van K3 is niet meer wat het geweest is. Natuurlijk vinden heel veel kinderen en volwassenen K3 nog altijd leuk, maar de hype die er tot enkele jaren geleden nog was, die is wel voorbij.

Dat zien we aan de tegenvallende verkoopcijfers van ‘De 3 Biggetjes: de musical’. Nog niet de helft van alle shows is uitverkocht en hun nieuwste album behaalde ook niet de verkoopcijfers die ze van K3 gewoon zijn.

Een echt grote hit is al geleden van eind 2021 toen Julia pas bij K3 zat en ‘Waterval’ door iedereen volop werd meegezongen en gedanst. Dat nummer was ook het eerste nummer sinds het vertrek van vaste componist Miguel Wiels.

Dat is ondertussen 2 jaar geleden, of zoals Dag Allemaal het omschrijft: in doelpubliek termen is dat een hele generatie kleutertjes.

Het zal Gert niet onberoerd laten dat het succes lijkt te minderen en hij zal ongetwijfeld nog iets uit zijn mouw toveren om het succes te proberen opkrikken. De vraag is alleen: wanneer? Gert is immers zelf druk bezig met allerlei andere projecten zoals de nieuwe spektakelmusical ’14-18’ en ‘De Tafel van Gert’. Het wordt een puzzel om daartussen ook nog eens tijd te maken voor K3. Maar als Studio 100 wil dat K3 nog even door kan, dan zal er tijd moeten worden gemaakt.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
  • Tags:
Entertainment Today