19 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024
19 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024

Campus 12 recycleert Studio 100-hits van weleer

Campus 12
© Studio 100

Deze week kwam Campus 12 met een allereerste single: ‘Give it all’.  De song is de generiek van de nieuwe gelijknamige Ketnet-reeks en wordt gezongen door het koor dat ook in de serie te zien is.

Ook heel fijn voor de iets oudere generatie, want de nummers in de reeks zijn bekende Studio 100 nummers in een nieuw, Engelstalig jasje. Zo is ‘Give it all’ gebaseerd op ‘Vrije Val’ van Spring.  Op vrijdag 28 september komt de bijhorende clip uit. De eerste cd van Campus 12 komt uit op 2 november 2018. 

Campus 12 ging op Ketnet van start op 3 september en is dagelijks te zien van maandag tot en met donderdag, met marathons in het weekend. Extra online content vind je op de YouTube pagina van Ketnet.  Campus 12 is een spannende reeks vol muziek, over de wereld van het boksen en het mysterieuze universum van de alchemie.

Verhaal

Stoere bokser Noah De Smidt ziet zijn tweelingzus Bo op mysterieuze wijze verdwijnen. Hij lijkt de enige te zijn die zich Bo nog herinnert, maar dat is buiten Sam gerekend; een jonge DJ die ook in boksclub Campus B vertoeft, maar niet bepaald Noahs beste vriend is. Samen gaan de twee op zoek naar het uitgewiste meisje. Hun zoektocht leidt naar het theater van de rivaliserende familie Vincke en de jongens kunnen niet anders dan het koor te infiltreren. En dat is slechts het topje van de ijsberg…

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today