17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 20 juli 2021
17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 20 juli 2021

Candice uit Blind Getrouwd: “misschien had ik beter mijn mond gehouden”

Foto: VTM

Candice leerden we in Blind Getrouwd kennen als een echte flapuit. Iets wat kersvers echtgenoot Marijn best wist te appreciëren. Al was het voor Candice wel confronterend sommige uitspraken van zichzelf nadien op televisie te horen…

“Achteraf bekeken had ik misschien beter af en toe mijn mond gehouden”, lacht Candice in Story. “Ach, ik vond het vooral belangrijk om mezelf te blijven. Marijn moet me aanvaarden zoals ik ben”, benadrukt de 31-jarige Candice Martens.

Al geeft Candice toe dat het voor buitenstaanders misschien choquerend is dat ze zo rechtuit is. “Soms is het jammer dat je geen invloed hebt op de beelden die gekozen worden. Marijn en ik hadden ook heel serieuze gesprekken, maar niet per se altijd voor de camera”, voegt Candice er fijntjes aan toe.

“Voor mij draait het om de match met mijn man, niet om wat de mensen denken. Natuurlijk is het fijn als iedereen je graag ziet, maar je moet dat kunnen loslaten. Als je zelf niet in Blind Getrouwd zit, weet je niet hoe moeilijk het experiment is”, onthult Candice in Story.

“Mensen vinden vaak dat de koppels zich na pakweg een week wel wat meer mogen openstellen, maar zo simpel is het niet. Continu samenzijn en alles bespreken met iemand die je niet kent, is niet te onderschatten. Ik begrijp heel goed dat deelnemers dichtklappen”, vertelt Candice in Story.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today