13 °C Antwerpen, BE
donderdag 22 april 2021
13 °C Antwerpen, BE
donderdag 22 april 2021

Details gelekt over seizoensfinale Familie: ‘het belooft héél bloederig te worden’

Jasmijn Van Hoof in Familie
Foto: DPG Media

Op vrijdag 25 juni staat de seizoensfinale van Familie gepland. En de kijkers mogen zich opmaken voor een spectaculair schouwspel! Dit is wat ondertussen gekend is…

Op een fansite heeft iemand vertrouwelijke informatie gelost. De vrouw in kwestie wist te vertellen dat er afgelopen weekend opnames gebeurd zouden zijn in Deurne bij Antwerpen.

“Heb hier nieuws vers van de pers, afgelopen weekend werd er op mijn man zijn werk Familie opgenomen voor de seizoensfinalie”, schrijft een vrouw die meteen meer details geeft. “Het gaat om een achtervolging tussen Jonas en Simon”, onthult de Familie-kijker.

De vrouw is niet op de hoogte van de specifieke details, maar kan wel bevestigen dat er veel, héél veel bloed is vergoten. “Meer weet ik niet, er kwam wel veel bloed aan te pas”, aldus de vrouw.

De trouwe fans gaan meteen aan de slag met de informatie en leggen natuurlijk al snel de link met de recente terugkeer van Simon (gespeeld door Braam Verreth).

“Misschien zal Jonas door Simon vermoord worden. Of omgekeerd, want jonas ging uit Familie gaan heb ik van horen zeggen”, lanceert een andere kijker een nieuwe roddel.

“Ik denk dat Jonas ziet dat Stefanie te veel last heeft …en dat hij Simon zal proberen te vermoorden maar dat Jonas zelf vermoord zal worden”, gaat een andere kijker verder.

Of de kijkers het bij het rechte eind hebben, kan voorlopig niemand bevestigen, maar onverwacht zou het niet zijn.

Laten we niet vergeten dat Stefanie en Simon al eens samen waren en dat zij nu samen is met Jonas. Simon zou het daar wel eens héél lastig mee kunnen hebben, gezien zijn psychiatrisch verleden.

Feit is dat de seizoensfinale als vanouds enorm spectaculair belooft te worden en dat het waarschijnlijk weer nagelbijten wordt tot het nieuwe seizoen van start gaat – vermoedelijk eind augustus – wanneer de Familie-kijkers te weten zullen komen, hoe het afloopt met de cliffhanger…

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today