15 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
15 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

Candice uit Blind Getrouwd ontkent misverstand: “dat klopt helemaal niet”

Candice in Blind Getrouwd
Foto: DPG Media

Toen Candice aan haar familie vertelde dat ze zich wilde inschrijven voor Blind Getrouwd was haar zus Tessy in eerste instantie niet zo gelukkig met die keuze.

“Je hebt geen vat op de manier waarop je overkomt bij de kijker en dat is ook de reden waarom ik in het begin niet helemaal wild was van het idee dat Candice zou deelnemen”, onthult Tessy in Story.

“Ook in vorige reeksen werden sommige deelnemers onterecht hard aangepakt. Ik ben wel blij dat Candice altijd zichzelf blijft. Ze is een flapuit en straalt positieve vibes uit”, herkent Tessy haar zus op televisie.

Al wil Tessy ook benadrukken dat Candice niet altijd de brok energie is die we op tv zien. “Ze heeft ook een rustige kant”, klinkt het bij Tessy in Story.

“Het is ook een misverstand dat ik een diva ben”, voegt Candice eraan toe. “Op Santorini lopen gewoon vaak beroemdheden rond en omdat we op onze huwelijksreis gevolgd werden door camera’s, wilden sommige toeristen met ons op de foto”, lacht Candice Martens in Story.

“Eigenlijk ben ik helemaal niet zo’n luxebeest. Ik ben ooit alleen met de rugzak door de Filippijnen getrokken en sliep daar in hostels. En in het dagelijkse leven gebruik ik weinig make-up. ’s Ochtends ben ik in een kwartier klaar. Ik slaap liever langer dan uren voor de spiegel te staan”, vertelt Candice uit Blind Getrouwd in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today