7 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

Kristof Goffin getuigt over moeilijke periode: “ik was drie maanden verlamd”

Kristof Goffin
Foto: VRT

Kristof Goffin vergaarde wereldfaam toen hij voor Kate Ryan de kniezwengel bedacht, maar ondertussen zien we de 39-jarige Goffin aan het werk als acteur in Dertigers. Al kwam er vier jaar geleden bijna abrupt een einde aan zijn carrière na een zwaar fietsongeluk…

Vier jaar geleden kwam Kristof Goffin zwaar ten val met zijn fiets. “Ik ben toen een paar tanden verloren, mijn kaak was op twee plaatsen gebroken en ik heb een stuk van mijn tong gebeten. Tot overmaat van ramp raakte de linkerkant van mijn gezicht helemaal verlamd door een operatie aan mijn kaak”, getuigt Kristof Goffin over dit gitzwarte periode.

“Drie maanden heeft die verlamming geduurd, een eeuwigheid. ’s Nachts moest ik mijn linkeroog dichtplakken, want ik kreeg het zelf niet meer gesloten. Mijn mond daarentegen kreeg ik na die kaakoperatie niet verder dan een halve centimeter open, eten werd dus haast onmogelijk. Dankzij vele acupunctuursessies is de verlamming langzaamaan verdwenen.”

Al moet Kristof Goffin toegeven dat hij nog steeds hinder ondervindt van dit val. “Aan mijn linkerkaak heb ik nog altijd minder gevoel. Je kan het vergelijken met hoe het voelt wanneer je van de tandarts komt.”

Heel vervelend allemaal, bekent Kristof Goffin, die echter beseft dat het allemaal nog veel slechter had kunnen aflopen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today