15 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Caroline Maes verrast door Familie-makers: “die vraag had ik niet zien aankomen”

Caroline Maes
Foto: DPG Media

Caroline Maes kruipt al jarenlang n de huid van Mieke Van den Bossche in Familie. De 44-jarige actrice voelt zich dan ook thuis op de set van Familie. “Na al die jaren zijn sommigen echte vrienden geworden”, geeft Caroline toe in Story. Toch was er één vraag van de makers van Familie waar de actrice van schrok…

Op vraag van de productieploeg van Familie moesten Caroline Maes en Jo Hens (Niko, haar partner in Familie) elkaar kiezen als knuffelcontact, om zo alle scènes als koppel te kunnen spelen. 

“Die vraag had ik niet zien aankomen”, vertelt Caroline in Story. “Het was zelfs even schrikken. Ook mijn man was er niet meteen happig op. Jo en ik hebben toen lang met elkaar gebeld en tijdens dat gesprek plechtig beloofd om heel eerlijk met elkaar te zijn. Ik vertrouw hem volledig, hoor, na al die jaren samenwerken. Eigenlijk voelt Jo zo’n beetje als mijn vierde zoon, in het echte leven.”

Maar ondertussen is die circle of trust tussen de Familie-koppels alweer opgeheven door de verstrengde maatregelen. “Dat betekent: geen geknuffel meer en anderhalve meter afstand. Het maakt het weer wat moeilijker en uitdagender, maar we zijn heel blij dat we kunnen blijven werken”, vertelt Caroline Maes in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today