7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Cast van het iconische ‘Slisse en Cesar’ eindelijk bekend

Slisse en Cesar
© Uitgezonderd.

Burgemeester Bart De Wever stelde vrijdag de cast van het iconische ‘Slisse en Cesar’ voor. Dat deed hij op een symbolische locatie, nl. De Roma. Dit is de plek waar het legendarische, komische duo Gaston & Leo 40 jaar geleden ‘Slisse en Cesar’ speelden. 

Regisseur Stany Crets startte deze week met de repetities van het theaterstuk ‘Slisse en Cesar’ voor producent Uitgezonderd.. Deze twee onafscheidelijke vrienden en iconische personages staan in het collectief geheugen van het Vlaamse publiek gegrift. Eindelijk mochten alle namen van de cast bekend gemaakt worden.

Geen sinecure

Regisseur Stany Crets maakte voor de zomer al de namen bekend van de twee hoofdrolspelers, nl. Sven De Ridder en Warre Borgmans. Vandaag voegde hij daar de volledige rolverdeling en dus ook nog eens 7 namen aan toe. Vicky Florus, Greet Rouffaer, Dirk Lavrysen, Leen Dendievel, Juan Gerlo, Joyce Beullens en Pieter Casteleyn maken de cast van ‘Slisse en Cesar’ helemaal compleet.

“Geen sinecure”, vertelt Stany Crets, “deze personages zijn zo gekend bij het Vlaamse publiek, dat we heel zorgvuldig moesten omgaan met de casting. Alles moest kloppen. En vooral dat retro-gevoel en die bijhorende humor die zo typerend zijn voor ‘Slisse en Cesar’. Als publiek ben je als het ware supporter van deze bijzondere vriendschap tussen ‘Slisse en Cesar’, dus het moet juist zitten.”

Slechts drie weken!

Uitgezonderd. staat al jaren garant voor het brengen van klassiekers op hun meest authentieke manier. “Dat is ook wat ons publiek verwacht”, zegt James Cooke, artistiek zaakvoerder van Uitgezonderd.; “Slisse en Cesar moet je niet opnieuw proberen uitvinden, dat staat op zich. Je mag het cultureel erfgoed noemen. Wij zijn dan ook verheugd dat we deze klassieker op Vlaanderen mogen loslaten met al deze kleppers.” Wie tickets wil zal snel moeten zijn, deze voorstelling zal slechts 3 weken enkel in Antwerpen te zien zijn !

Praktisch

  • Waar? Elckerlyc Theater – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen
  • Wanneer? van 2 maart 2018 tot 18 maart 2018
  • Tickets en info: www.uitgezonderd.be

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today