15 °C Antwerpen, BE
zondag 15 november 2020
15 °C Antwerpen, BE
zondag 15 november 2020

‘Rhythm Inside’ van Loïc Nottet verkozen tot beste Songfestivallied

Loic Nottet
© Medialaan/Qmusic

Niet geheel onverwacht werd ‘Rhythm Inside’ van Loïc Nottet door de volgers van Songfestival.be verkozen tot beste Songfestivalnummer van België.  Blanche en haar ‘City Lights’ werd tweede.  

Over een periode van drie maanden konden de volgers van de Songfestivalwebsite hun stem uitbrengen.  Die stemming werd uiteindelijk gewonnen door Loïc Nottet die met ‘Rhythm Inside’ in 2015 deelnam aan de liedjeswedstrijd.

Loïc Nottet is wel vereerd met de erkinnging voor het nummer: “Enorm bedankt voor deze prijs! Als ik terug luister naar de eerste versie van Rhythm Inside en zie waar ik nu sta, dan voel ik me heel gelukkig. Het Songfestival was een groot avontuur.  Bedankt om mij te volgen sinds 2015 en mij niet te vergeten. Dankjewel Songfestival.be voor de eindeloze steun en ook bedankt aan het publiek om muziek tot leven te brengen door er blijven naar te luisteren. Bisous, Lo”.

De top vier ziet er als volgt uit: Blanche eindigt met ‘City Lights’ op de tweede plaats. Sandra Kim wordt knap derd met ‘J’Aime La Vie’ en Tom Dice valt met ‘Me And My Guitar’ net buiten de top 3.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today