13 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024

Celien Hermans: “Mensen nemen me nu pas serieus”

Foto: Peter De Smedt

In 2018 kreeg Celien Hermans, de dochter van Margriet Hermans een herseninfarct. Dat was behoorlijk heftig voor de jonge zangers en heeft er voor gezorgd dat ze toch iets anders in het leven staat dan vroeger.

“Ik wil nu meer gaan voor de grote dingen in m’n leven waar ik voor 200% achter sta, zoals zingen. Het voorbije jaar was heel druk, en ook dit jaar ziet er super uit. Ik ben nu echt heel gelukkig”, vertelt ze aan Dag Allemaal.

In januari werd Celien dertig en dat is toch wel een bijzondere mijlpaal. En in tegenstelling tot veel vrouwen kon Celien niet wachten tot het zover was.

“Ik heb het gevoel dat mensen me nu pas een beetje serieuzer nemen. Ik voel me geen kind meer, maar echt een volwassene, en besef: nu moet het allemaal gebeuren. Mijn vriend Kris zei al: ‘Vanaf dertig gaat alles bergaf. Je gaat rugpijn krijgen en dit en dat.”

Voorlopig krijgen we de vriend van Celien nog niet te zien, omdat hij daar nog geen behoefte aan heeft. “Ik respecteer dat. Misschien als Kris en ik ooit een kindje hebben, dat hij eens mee wil poseren voor de gezinsfoto.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today