20 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024
20 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024

‘Thuis’-actrice Lauren Müller daagt haar tv-echtgenoot Stan Van Samang uit 

Lauren Muller - Thilly uit Thuis
Foto: VRT

De ‘Thuis’-fans kregen recent een verrassing van formaat: eeuwige losbol Thilly stapte onverwachts in het huwelijksbootje met haar grote liefde Harry. 

In het echte leven heeft Stan Van Samang, die gestalte geeft aan Harry, nog steeds geen trouwring om zijn vinger zitten. En daar zal ook niet meteen verandering in komen volgens wat hij in Story zegt: “Voorlopig staat een huwelijk met Barbara nog niet op de agenda. Ik sluit het zeker niet uit, maar onze kinderen zijn een grotere verbintenis, hé. Daardoor blijven we eeuwig met elkaar verbonden.” 

Het blijft dus tot nader order bij een tv-huwelijk. Gelukkig klikt het ook goed tussen Stan en zijn tv-vrouw Lauren Müller, die Thilly speelt. De twee amuseren zich enorm op de set en zijn ook daarbuiten vrienden geworden. Al betaalt Stan wel een prijs voor die vriendschap. 

Lauren heeft hem namelijk uitgedaagd om mee te doen aan de 100km-run voor Kom op tegen Kanker. Een uitnodiging die Stan graag aanvaardde, maar waarvan hij de gevolgen misschien toch wel onderschat heeft, zelfs al neemt hij ‘maar’ 20 kilometer voor zijn rekening. 

“Ik ben nu volop aan het trainen. Dat lukt de ene week al beter dan de andere. Je moet daar tijd voor uittrekken, maar tijd genoeg vinden om tien kilometer te gaan lopen is niet altijd makkelijk. Zeker omdat ik ook nog bezig ben aan een nieuw album, maar wanneer dat uitkomt, weet ik nog niet. Ik hoop alleszins eerst heelhuids over de meet te komen, want vijf dagen later staat Het Schlagerfestival al op het programma.” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today