10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024
10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024

Celien Hermans: “Tien minuten later zat ik op de spoed”

Foto: Peter De Smedt

Toen Celien Hermans in het ziekenhuis belandde met een herseninfarct kwam dat voor haar en haar ouders als een totale verrassing. Celien voelde het niet meteen aankomen, al was haar been wel stijf toen ze die dag op stond.

“’s Ochtends ben ik opgestaan met een stijf linkerbeen. Doorheen de dag werd dat erger. Eerst dacht men aan een geknelde zenuw. Tot ik ’s avonds in bed probeerde mijn koude voeten warm te wrijven. Mijn been bewoog niet. Binnen de tien ­minuten zat ik in de auto naar de spoed. Na vijf minuten lag ik al onder de scanner”, zegt Hermans in Het Nieuwsblad.

Celien is natuurlijk de dochter van Margriet Hermans en de twee zijn niet alleen moeder en dochter, maar ook de beste vriendinnen. Celien weet veel van haar mama en omgekeerd en zo weet ze ook wat er nog op haar mama’s bucketlist staat.

“Ik zou vooral nog eens iets voor televisie willen doen. Ik wil graag een feelgoodprogramma voor 60-plussers maken. Omdat zij in onze maatschappij over het hoofd gezien worden, terwijl ze zich net heel erg engageren. Ik heb een leuke formule bedacht, met bekende Vlamingen. Als dat nu niet zou lukken, overleef ik het wel. Al zou ik het wel een gemiste kans vinden. Voor mij, en voor Vlaanderen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today