12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024

Celine Van Ouytsel: “Hij heeft zichzelf in de voet geschoten”

Foto: VRT

‘De Verraders’ was een behoorlijk intens avontuur voor Hendrik Vos. Hij speelde Celine naar huis in  volle overtuiging dat ze een verrader was. Helaas was dat niet het geval en heeft Hendrik zich diep geschaamd.

Hendrik schaamde zich zelfs zo erg dat hij zichzelf ging verstoppen achter de bar. En dan hadden de meeste kandidaten toch wel een beetje medelijden.

“Hij heeft zichzelf uiteindelijk wel in de voet geschoten. Hendrik heeft een grote fout gemaakt. Hij is misschien té hard opgegaan in het spel”, klinkt het bij Celine in Tv familie.

Voor Celine was het allemaal minder intens. Het lukte haar beter om realiteit en spel van elkaar te onderscheiden en ging iets minder hard op in het spel.

“Toen de camera’s ’s avonds stopten met draaien, begon ik rustig wat over m’n hondje te praten. Terwijl anderen constant met het spel bezig waren. Dat verbaasde me. Véronique De Kock gaf zelfs aan dat ze amper sliep. Dat kan ik dus niet begrijpen. Misschien maakte het mij verdacht dat ik tijdens het conclaaf van de verraders al in slaap viel. Wij werden gedurende die tijd op onze kamer gehouden, toch zo’n twee uur. Daarna ging iedereen nog iets drinken in de bar, maar ik lag toen dus al in dromenland.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today