12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024

Nuria uit ‘Blind Getrouwd’: “Hij ging me verlaten”

Foto: DPG Media

Stijn Van Poucke en Nuria Gilizintinova zijn blij dat ze na acht jaar nog altijd getrouwd zijn. Ze hebben een moeilijker periode achter de rug en dat was eventjes bijzonder heftig voor het koppel dat elkaar leerde kennen dankzij ‘Blind getrouwd’.

“Zelfs het woord scheiden is toen gevallen. Stijn heeft dat uitgesproken, hij ging me verlaten. Ik zei hem: ‘Oké, prima. Als jij dat wilt, dan doen we dat.’ Ik was al aan het uitkijken naar een appartement om alleen te gaan wonen”, zucht Nuria in Story.

Scheiden is natuurlijk bijzonder drastisch en je wil het niet zo ver laten komen. Ze waren er ook van overtuigd dat ze daar achteraf spijt van zouden hebben.

“Los van die moeilijke periode is de kans reëel dat we ooit zullen scheiden, en daar kunnen we allebei mee leven. Maar de kans dat ik na Stijn nog eens ga hertrouwen is nihil. Ik heb mijn sprookjeshuwelijk gehad. Zelfs een nieuwe relatie zie ik niet meer zitten. Pas op, ik ga niet als een ’tante nonneke’ leven. Maar ik moet geen nieuwe man in huis hebben.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today