18 °C Antwerpen, BE
woensdag 5 oktober 2022
18 °C Antwerpen, BE
woensdag 5 oktober 2022

Stijn en Nuria uit ‘Blind Getrouwd’: ‘Zouden we meer moeten doen’

Stijn en Nuria uit ‘Blind Getrouwd’: ‘Zouden we meer moeten doen’

Foto: DPG Media

Stijn Van Poucke en Nuria Gilizintinova uit ‘Blind Getrouwd’ hebben er enkele pittige maanden opzitten. Nuria werd met een burn-out geconfronteerd en Stijn veranderde van job. Hij is niet langer aan het werk bij zijn werkgever in accessoires, maar koos voor een job bij Bel & Bo.

“Die nieuwe job heeft ook echt een positieve invloed op onze relatie. Hij komt ook veel relaxter thuis na zijn werkdag”, klinkt het bij Nuria in Story.

Nuria en Stijn zijn al zeven jaar samen en nog steeds laait de passie hoog op tussen de twee. Al is tijd maken voor hun twee, zonder kinderen wel een echte aanrader.

“Soms halen we het bloed onder elkaars nagels vandaag, maar het voelt nog altijd goed samen. In elke relatie botst het weleens. We zouden wat vaker dates moeten inlassen, maar de tijd ontbreekt.”

Het koppel heeft samen twee kinderen Théodore en Victor. De oogappels van Stijn en Nuria. “Théodore is een durfal en bulldozer. Hij speelt als jongste nog graag zijn babyfactor uit. Victor was sneller zelfstandiger dor de komt van zijn broertje, maar uiteindelijk heeft hij minder lef. Ik noem hem een theatraal begaafd kind.”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today