18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024
18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024

Nuria uit ‘Blind Getrouwd’: “We konden niets goed meer doen”

Foto: DPG Media

Het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ is volop aan de gang en ex-deelnemers Stijn Van Poucke en Nuria Gilizintinova zijn nog altijd trouwe kijkers van het programma. Zelf vonden ze elkaar in het eerste seizoen van het programma.

De twee zijn ondertussen acht jaar samen, maar vorig jaar gingen ze door een erg moeilijke periode. Gelukkig wisten de twee er weer bovenop te komen.

“Stijn en ik hadden voortdurend ruzies en discussies over de kleinste dagdagelijkse dingen. Plots ergerden we ons ontzettend aan elkaar. We konden niets meer goed doen in elkaars ogen. Heel heftig allemaal”, begint Nuria in Story.

Dat kan Stijn allemaal bevestigen. Volgens hem waren de gevreesde seven year itch begonnen. De manier waarop ze elkaar leerden kennen was bovendien niet op de gewone manier begonnen.

“We zijn (blind) getrouwd, leerden elkaar nadien pas echt kennen, verbouwden een huis, kregen twee kinderen, veranderden van job… Telkens hadden Nuria en ik een nieuwe uitdaging. Maar dan begint het leven in een soort van routine te komen en heb je ook veel tijd om na te denken over je relatie. Waar zitten we nu? Hebben we alles bereikt? Wat is het volgende? Vooral Nuria had het daar moeilijk mee, ze moet voortdurend geprikkeld worden, terwijl ik eens kan genieten van gewoon een dag thuis zijn. En dat gaf spanningen en frustraties tussen ons. Soms zaten we als twee boze bevers tegenover elkaar. Eén keer was het zelfs zo erg dat we apart zijn gaan slapen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today