19 °C Antwerpen, BE
vrijdag 12 augustus 2022
19 °C Antwerpen, BE
vrijdag 12 augustus 2022

Chris Thys: “Ze speelde liever met mij”

Leah Thys
Foto: VRT

Op 30 augustus start het nieuwe seizoen van ‘Thuis’. Daarin maakt ook Madame Marianne, alias Leah Thys terug haar opwachting. Leah heeft er een zwaar jaar op zitten en ze werd zwaar op de proef gesteld. In mei moest ze afscheid nemen van haar echtgenoot, die overleed aan corona en niet veel later werd ook zijzelf getroffen door het virus. Maar Leah is geen opgever en vocht terug.

“Ik ken weinig mensen die over eenzelfde doorzettingsvermogen en energielevel beschikken als mijn zus”, zegt actrice Chris Thys. “Leah kan ook als de beste knopen doorhakken. Daar ben ik soms jaloers op. Het lijkt wel alsof ze kan beslissen zonder erbij na te denken. In vergelijking met haar ben ik een eeuwige twijfelaar”, reageert Chris in Tv Familie.

Chris is vol lof over haar zus Leah en heeft niks dan goede woorden over haar. Leah is ouder dan Chris en dat merkt ze in heel wat aspecten. “Ze is bemoederend, erg zorgend. Het neigt soms zelfs naar controlerend. Maar dat heeft altijd in haar gezeten. Ze speelde liever met mij dan met haar poppen”, lacht Chris.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today